AED Meldingsformulier

In Hengelo zijn nog veel buurten waar mensen nog niet beschikken over een 24/7 AED dekking. Dit betekent dat er woonwijken zijn waar in de avond en nachtelijke uren geen AED op korte afstand inzetbaar is, wij noemen dit de 'witte vlekken'. Wij zijn derhalve op zoek naar AED's bij bedrijven of particulieren die zich nu nog achter de voordeur bevinden.

Weet u waar een AED zich bevind, die nu (nog) niet beschikbaar is gesteld voor het publiek? Help ons zoeken, zodat wij de AED-eigenaren kunnen benaderen om de bereidheid te peilen deze apparatuur voor het Hengelose publiek toegankelijk te maken.

Weet u het merk en type van deze AED?


Waar bevindt zich deze AED?


Is deze AED aangemeld in Hartslagnu?

In overleg met de AED eigenaar kan de AED worden aangemeld bij het oproepsysteem Hartslagnu, zodat deze alleen toegankelijk is voor de geregistreerde burgerhulpverleners tijdens een reanimatie. Hiermede zal de AED gebruikt kunnen worden door personen die het belang erkennen om de AED goed te gebruiken om de overlevingskans van de patiënt te vergroten. Voor de AED-eigenaar een geruststellende gedachte dat men correct omgaat met de materialen en de AED na reanimatie terug bezorgd op de locatie waar deze vandaan komt.Verzend uw bericht.